3000 literes víztartály SLJP Slim Line sorozat (SW-47332141)

3000 literes víztartály SLJP Slim Line sorozat (SW-47332141)

918 655 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

3000 literes víztartály SLJP Slim Line sorozat (SW-47332141)

918 655 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
tankoljon.hu
Termékleírás
Gyártói Cikkszám SW-47332141
Cikkszám 12197
Méret 2250 x 940 x 1855 mm
Argep.hu Szállítási Idő 4-20 munkanap
Argep.hu Szállítási Költség 45000
Várható szállítási idő 2-4 hét
Üzemanyag típusa? Víz
Hány literes? 3000

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

3000 l víztartály SLJP Slim Line sorozat. A tartályok polietilénből készülnek esővíz tárolására. Több színben választható.

A víztartályok polietilénből készülnek esővíz tárolására. Méretek: 2250 x 940 x 1855 mm (MxSzxH) Az SLJP Slim Line sorozatú BASIC ALAP felszereltségű 3000 literes víztartály kiváló megoldást kínál az ivóvíz vagy más folyadékok tárolására. A tartály rendelkezik egy 500 mm-es ellenőrző nyílással, amely könnyű hozzáférést biztosít a tartalom ellenőrzéséhez és kezeléséhez. Az automatikusan működő szellőzőnyílásnak köszönhetően a tartályban nem alakul ki túl- vagy alulnyomás, így biztosítva a stabilitást és az optimális környezetet a tárolt folyadék számára. A tartály alsó részén található 3/4''-es lefolyó golyóscsap segítségével könnyedén és hatékonyan lehet szabályozni a folyadék kiáramlását vagy leeresztését, ami növeli a tartály használhatóságát és rugalmasságát. Az SLJP Slim Line sorozatú víztartály rendkívül megbízható és funkcionális megoldás minden olyan környezetben, ahol fontos a hatékony és biztonságos folyadéktárolás. További kényelmi és funkcionalitási lehetőségeket kínálunk a következő opciós csomaggal, amely a víztartály használatát még hatékonyabbá és praktikusabbá teszi:
  1. Csap golyóscsappal 3/4": Ez a golyóscsap lehetővé teszi a könnyű és precíz vezérlést a víz kiáramlásában vagy leeresztésében. A 3/4"-es méretű csap optimális áramlást biztosít a tartályból.
  2. Búvárszivattyú 230V 100L/perc: Ez a hatékony búvárszivattyú lehetővé teszi a víz hatékony és gyors átvitelét vagy kiszivattyúzását. A nagy teljesítményű szivattyú akár 100 liter vizet is képes per perc sebességgel mozgatni, így biztosítva a hatékony vízkezelést és -átvitelt.
  3. Főkapcsoló: A főkapcsoló lehetővé teszi a víztartály könnyű és gyors kikapcsolását vagy lekapcsolását, ami biztonságot és ellenőrzést nyújt a rendszer felett.
  4. Vízgyűjtő: A vízgyűjtő segít összegyűjteni a csapadékvizet vagy más forrásból származó vizet a tartályba, ami növeli a rendszer hatékonyságát és hozzáférhetőségét a különböző vízforrásokhoz.
Ezek az opciók kiegészítik és optimalizálják a víztartály funkcionalitását és használatát, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy testre szabják és hatékonyan kihasználják a rendszert a saját igényeiknek megfelelően.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.